Over ons

Nieuwsgierig? Lees hier meer over ons!

“Binnen een goede online marketingstrategie kan LinkedIn niet ontbreken!”

Dit is de reden van het ontstaan van de Wemessage Academy. Wij zijn een trainings- en communicatiebureau, dat online en offline trainingen verzorgt op het gebied van Personal Branding, Storystelling, en Social Selling. Wij zijn gespecialiseerd in het platform LinkedIn. Naast het verzorgen van trainingen zijn wij ook in te zetten als een LinkedIn-marketingteam op afstand. Met onze LinkedIn Content Service ondersteunen wij opdrachtgevers op het gebied van content voor LinkedIn. Onze relaties kunnen hier gebruik van maken.

Wemessage Academy

De Wemessage Academy is opgericht door Wemessage, een full service web- en marketingbureau. Wij geloven in de kracht van teamwork, daarom doen wij alles samen. Niet alleen samenwerken als team, maar zeker ook met onze relaties en partners.

Ons team

Het team bestaat uit 20 professionals én een kantoorhond en -papegaai. De talenten uit verschillende disciplines, van copywriter tot webdeveloper, bundelen samen hun krachten voor iedere opdracht. De cultuur bij ons is competitief, in positieve zin. Niet alleen tijdens de tafeltennis- en pooltoernooien, maar ook om de resultaten van onze opdrachten naar een hoger niveau te tillen. Uiteindelijk is het ons doel om kwaliteit te waarborgen.

Onze opdrachtgevers over ons

Door Germain is mijn kijk op LinkedIn veranderd. Hij heeft mij en mijn collega’s laten inzien hoe waardevol een goed LinkedIn-profiel is. Ik heb geleerd hoe je jezelf op de juiste wijze kunt profileren. Hij liet ons inzien dat alleen het gebruik van een omslagfoto en bepaalde kleuren al een bepaald gevoel kunnen oproepen. Germain heeft voor mij altijd de juiste tips voor het creëren van content. Met zijn sterke content is hij een grote inspiratiebron. Altijd als ik zijn verhalen voorbij zie komen, word ik enthousiast. Dit alles zorgt ervoor dat ik telkens over de drempel wordt getrokken om zelf ook meer te delen.

Lees meer

Lorraine Strampel

Young Capital

De Wemessage Academy heeft ons geholpen met het nadenken en produceren van content. Met het doel om via LinkedIn te laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we dit doen. Wemessage zorgt ervoor dat je je bewust wordt wat LinkedIn voor je kan betekenen als mens en bedrijf. Met name de enthousiaste en pure vorm van passie wat Germain overdraagt tijdens de cursus stimuleert enorm. Ik zou de Wemessage Academy aanbevelen omdat de manier waarop kennis wordt overgedragen en de enthousiasme aanstekelijk zijn.

Lees meer

Henk van Dijk

Interwel

De online training Content is Queen was een feest om aan deel te nemen. Met veel enthousiasme heeft Germain Henriquez mij geleerd hoe ik op mijn eigen, persoonlijke manier mijn merk op kan bouwen op LinkedIn. De hulp bij de verschillende posts, het opstellen van je eigen merkenpaspoort en de handige tips en trucs hebben mij al veel gebracht. Deze training heeft mijn verwachtingen ver overtroffen!

Lees meer

Astrid Ton

DAS

Vanuit Topvrouwen.nl is een groep enthousiaste ‘topvrouwen’ geattendeerd op het Content is Queen trainingsprogramma van Wemessage.
Germain en het team van de Wemessage Academy heeft op bevlogen wijze aan ons dames inzicht gegeven in de wereld van LinkedIn en ons daarmee meegenomen op een ontdekkingsreis waarin een ieder van ons heeft kunnen ontdekken hoe wij op de bij ons passende manier optimaal gebruik kunnen maken van LinkedIn.
Het was niet alleen een technisch kijkje achter de schermen en “tips and tricks”, maar ook het stimuleren om van elkaar te leren, hetgeen niet alleen nuttig was, maar supergezellig en nieuwe vriendschappen heeft opgeleverd. Kortom, social media op zijn best!
Hartelijk dank voor de geweldige sessies, ik kan jullie echt van harte aanbevelen!

Lees meer

Edith Nordmann

ACG International

De Wemessage Academy ‘Content is Queen’-training voor leden van Topvrouwen.nl was top! Het leerde me tips & tricks om je persoonlijke inspiratie, kennis en wat je professioneel bezighoudt te delen op LinkedIn. Met als gevolg ook mooie interacties met mijn netwerk. Ik voel me nu goed voorbereid om dat meer te gaan doen!

Lees meer

Marjolein Gerritsen

HealthInc

Wemessage has opened my eyes to how social selling can really deliver commercial results. Rather than focusing on awareness raising or just website traffic generation, we are closing deals with the right targets using their approach. We have not spent anything on ‘social media’ since working with them.

Lees meer

Leahanne Hobson

Alinea Partners

De Wemessage Academy heeft mij waardevolle inzichten opgeleverd. Zorg dat je weet waar je het over hebt en dat je de boodschap op een empathische en authentieke manier weet te communiceren. Als je zichtbaarder wil zijn is het toepassen van een strategie essentieel. Je moet goed nadenken over de volgende zaken: Wat wil je bereiken? Hoe wil je dat bereiken? En waarom wil je dat bereiken? Het is ontzettend belangrijk om je boodschap goed neer te leggen zodat die door de doelgroep wordt ontvangen.

Lees meer

Marguerite Soeteman-Reijnen

Aon

De Wemessage Academy, en speciaal Germain Henriquez, heeft mij bewust gemaakt van de kracht en de mogelijkheden van mijn LinkedIn-netwerk. Door de persoonlijke aanpak en de oprechte persoonlijke aandacht heeft Wemessage mij ervan overtuigd dat ik (nog) meer van mijzelf kan laten zien op LinkedIn. Persoonlijk dacht ik dat dit voorbehouden was aan Facebook. Ik heb gezien dat persoonlijke berichten, bijvoorbeeld over mijn afwijkende schoenen voorkeur, tot enorm veel positieve reacties kunnen leiden op LinkedIn. En om die reden kunnen bijdragen aan het uitbreiden van je netwerk en je bereik. Ik beveel Wemessage aan bij andere professionals die denken ‘geen tijd’ te hebben voor social media (het zal je tijd gaan opleveren) of die net als ik vooroordelen hadden ten aanzien van LinkedIn.

Lees meer

Henk Jansen

Expat Mortgages

Ik heb het geluk dat ik in mijn huidige rol iedere dag weer inspirerende mensen ontmoet, wordt uitgedaagd en mijn creativiteit nooit uitgeput raakt. Maar hoe zorg je ervoor dat je goede content creëert zodat je dit met de rest van de wereld kunt delen? Want dat is wat ik wilde! En even belangrijk: hoe breng je structuur aan zodat daadwerkelijk de tijd ervoor neemt en blijft nemen? De Wemessage Academy was voor mij het antwoord! De combinatie tussen goed kunnen luisteren, bergen aan creativiteit en het feit dat je met experts in hun vakgebied werkt zorgt ervoor dat wat er in mijn hoofd omgaat wordt omgezet in pakkende en inspirerende content. Wat ik steeds structureler met mijn netwerk weet te delen.
Rozemarijn en Germain, jullie zijn toppers!

Lees meer

Kenneth Leenders

Expat Mortgages