Content is Queen

We zijn hier om je de waarheid te vertellen: Content is Queen!

Plan een call

Content is Queen!

In januari 1996 schreef Bill Gates, oprichter van Microsoft, het essay Content is King. Microsoft nam in 2015 LinkedIn over voor een recordbedrag. Maar… Wat is eigenlijk de drijvende kracht van LinkedIn? Dat is haar content! Met de Content is Queen-cursus luiden wij een nieuw tijdperk in. Het is een nieuw tijdperk voor vrouwen op het gebied van content. Content is Queen is een exclusieve en inspirerende cursus van de Wemessage Academy in samenwerking met Topvrouwen.nl

Wat is het doel?

Het doel van de training is vrouwen in topposities online zichtbaarder maken door het implementeren van een goede contentstrategie (thought leadership). Het gaat om online zichtbaarheid op het grootste businessplatform ter wereld: LinkedIn. Tijdens de training staat Online Leiderschap centraal. Online leiderschap bouw je op met een sterk (online) Personal Brand. Daarnaast gaat het om actief aanwezig zijn in jouw netwerk, waarbij jouw Personal Brand centraal staat. Dit vereist een goed doordachte contentstrategie. Maar hoe realiseer je dit? Dat leer je allemaal tijdens het Content is Queen-programma.

Whatsapp Heeft u vragen, stuur ons een appje

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Flexibel

Tijd
2 uur per cursus

Cursusperiode
8 weken

Ik wil mij aanmelden

Wat kun je verwachten?

Het Content is Queen-programma is exclusief voor topvrouwen. Het gaat om vrouwen met relevante werkervaring in het bedrijfsleven of (semi)publieke organisatie in een rol op bestuurs-, directie- of executiveniveau. Je gaat tijdens de training jouw kennis over Online Leiderschap op LinkedIn vergroten. Daarnaast leer je LinkedIn actief in te zetten om meer business te genereren. Het programma bestaat uit een inspiratie-event en 3 cursussen. Die zijn verspreid over een periode van 8 weken. Na elke cursus krijg je praktijkopdrachten om mee aan de slag te gaan. Na het doorlopen van het volledige programma weet je:

  • Hoe je jouw online Personal Brand creëert
  • Hoe je een contentstrategie kan ontwikkelen en dat optimaal inzet
  • Hoe je met deze tools je online zichtbaarheid vergroot

get in touch with us

Neem contact op met Germain

    * Required fields

    Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden *