Interwel Uitzendgroep

Wat hebben we gedaan?

Ons contact met Interwel ontstond tijdens een businessclubavond bij voetbalclub SC Genemuiden. Germain en Serkan waren hier aanwezig en raakten aan de praat met Henk en Stefan. Gelijk was er een goede klik. Dit resulteerde erin dat Henk, Stefan en Arjan met zijn drieën het Social Selling Business-programma hebben doorlopen bij de Wemessage Academy.

Wegwijs in social selling

In drie ochtenden hebben we de heren van Interwel wegwijs gemaakt op het gebied van social selling. Door de trainingen zijn ze, zoals Henk aangeeft, bewust geworden van wat LinkedIn voor je kan betekenen als mens en bedrijf. Het uitvoeren van diverse praktijkopdrachten heeft ze daarbij geholpen.

De verwachtingen overtroffen

Vooral Arjan was voorafgaand aan de trainingen behoorlijk sceptisch. Weer zo’n LinkedIn-trainer die gouden bergen belooft. Toch liet hij zich door het enthousiasme van Henk en Stefan overtuigen om mee te gaan. Eenmaal gestart bleek al snel dat hij iets te voortvarend was geweest met zijn oordeel. We hebben Arjan gelukkig tóch enthousiast kunnen maken. Hij wijdde dan ook een mooie LinkedIn-post aan dit onderwerp, waarin hij vertelt over zijn ervaringen. En ja hoor: deze post scoorde heel goed! Er kwamen zelfs leads uit voort.

Op eigen benen

De laatste training vond plaats op het kantoor van Interwel in Genemuiden. Hier ontvingen de drie heren na afloop een certificaat. Maar dan is het natuurlijk zaak om niet te verslappen en actief te blijven op LinkedIn. Consequent posten is heel belangrijk, maar dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig gaat ze dit redelijk goed af. Henk en Stefan plaatsen met enige regelmaat een post op hun persoonlijke pagina. Ook de bedrijfspagina staat niet stil. Hier delen ze met enige regelmaat updates met hun volgers. Wij hopen dat ze dit vol blijven houden en er ook interessante leads uithalen. Als ze onze hulp hierbij nodig hebben staan wij in ieder geval altijd voor ze klaar!

get in touch with us

Neem contact op met Germain

    * Required fields

    Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden *