Expat Mortgages

Wat hebben we gedaan?

Wij mochten Henk Janssen en Kenneth Leenders van Expat Mortgages wegwijs maken in de wereld van LinkedIn. De heren hebben trainingen gevolgd op het gebied van Social Selling en Personal Branding op LinkedIn. Wij zijn dankbaar dat we nog steeds aan elkaar verbonden zijn, dankzij de maandelijkse contentwerkzaamheden die wij voor ze mogen uitvoeren.

Trainingen en Content Service

De Wemessage Academy heeft Henk en Kenneth bewust gemaakt van de kracht en de mogelijkheden van hun LinkedIn-netwerk. In de training stond bewustwording van je Personal Brand centraal. Juist voor LinkedIn is het heel waardevol om meer van jezelf (persoonlijk) te laten zien. Daarnaast hebben zij geleerd hoe het actief delen van content van meerwaarde kan zijn voor je doelstellingen.

De kracht van zichtbaarheid

Deze mooie inzichten moeten natuurlijk ook doorgevoerd worden in de praktijk. De kracht content heeft Henk zelf mogen ervaren met zijn post die viral ging! Het actief delen van content kan van onschatbare waarde zijn. Het gemiddelde aantal views is omhooggegaan. Dat komt omdat prsoonlijke berichten vaak leiden tot een hogere engagement rate. Henk heeft dit zelf ook ervaren dat persoonlijke berichten tot positieve reacties kunnen leiden. Hierdoor is zijn netwerk en bereik flink gegroeid.

LinkedIn contentstrategie

Consequent posten is van onschatbare waarde. Na de trainingen hebben wij samen met Expat Mortgages een passende contentstrategie ontwikkeld. Tijdens onze wekelijkse meetings denken wij mee en geven we advies over de contentstrategie. Iedereen maand verschijnen er twee posts met bijpassende foto’s op LinkedIn. Het doel hiervan is om zichtbaar te zijn en vooral ook te blijven bij (potentiĆ«le) klanten. Daarnaast is het doel om de interactie met de doelgroep te verhogen.

Mockup img

get in touch with us

Neem contact op met Germain

    * Required fields

    Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden *